Nytårsmenu 2018

Forret

Grillet kammuslinger med jomfruhummer bisque.

Oksetatar med trøffel-mayonnaise serveret med sprød salat.

​Hjemmelavet brød.

Hovedret

Medaljon af oksemørbrad svøbet i pancetta.

Cognacsauce.

Bagte rodfrugter med timian.

Pommes Anna.

Dessert

Tiramisu med pistacienødder.

Zeppole di San Giuseppe.

Pris 359 kr. pr. person ved min. 2 personer.

Afhentning vil være fra kl. 13.00 til 15.00 og vi skal have jeres bestilling 

senest den 27-12-2018 kl. 12.00

på mail info@fornis.dk eller på 57614642​

​                                  

​Inspiration til aftensmad?

Står du også kigger ind i et halvtomt køleskab eller en uinspirerende køledisk i supermarkedet?

Glem det i aften og lad vores kok trylle for dig.

Vi laver lækker mad til enhver smag.

Kontaktoplysninger:

​​Giuseppe IVS

CVR: 37247782

Tlf.: 57614642
E-mail: info@fornis.dk

​Vi har åbent:

​Mandag til fredag 16.00 - 20.30

Lørdag og søndag afhænger af aktiviteterne i hallen.

​Find vej

Tværallé 8

4100 Ringsted

Se googlemap »

banner_gul_99x32