Kurser​

Kursus 1​​

Heldagskursus med kaffe hele dagen, morgenmad, frokostbuffet med 1 vand samt eftermiddagskage & frugt, herefter 2 - retter fra buffet.

​Pris pr person:

​Kr.560​,00

Kursus 2​

Heldagskursus med kaffe hele dagen, morgenmad, frokostbuffet med 1 vand samt eftermiddagskage & frugt, herefter dagens ret med 1 vand

Pris pr person:

​Kr.509,00

Kursus 3​​

Dagskursus: kaffe hele dagen, morgenmad, frokostbuffet med 1 vand samt eftermiddagskage & frugt

Pris pr. person:

​Kr.380,00

Kursus 4​​

Halvdagskursus: Med kaffe, morgenmad, samt frokostbuffet m/ 1 vand​

​Pris pr person:​​

Kr.320,00

Kursus 5

Halvdagskursus: Med frokostbuffet m/ 1 vand samt eftermiddagskage, kaffe & frugt

Pris pr. person:​

Kr. 320,00

3 - Timers møde​

Lyn-møde, maksimum 3 timer inklusiv kaffe, the & isvand. Vælg rundstykke med pålæg og marmelade eller kage eller 1 stk. gourmet sandwich.

Pris pr. person:​​

Kr. 140,00​

Kursus 6​

Kold og lun tapas bord med brød og smør.

Pris pr. person:​

Kr. 190,00

Giv os et like
​på Facebook

★★★★★

"1000 tak for rigtig lækker mad i dag. Både tapas og pizza var total lækkert. Absolut ikke sidste gang vi bestiller hos jer. Vi fik et lille stykke af Italien med hjem"

- Lisbeth Berndtson

★★★★★

​"Vi har netop holdt vores datters barnedåb hos Fornis. Vi leverede pynten et par dage før, og Fornis sørgede for at lokale var fint pyntet til selve dagen. Brunchen var lækker og gæsterne blev så mætte at de næsten ikke kunne spise dåbskagen ☺️

Vi har haft en fantastisk dag, uden at røre en finger, og vi vil helt sikkert bruge Fornis igen en anden gang! Tak for god service og dejlig mad"

- Cecillie Stripp​

★★★★★

"Jeg har lige holdt min 50 års fødselsdag hos Forni's og kan varmt anbefale det til alle. Maden var så velsmagende og servicen er i top . Verdens klasse!!!!. Alle mine gæster hver og en har rost menuen, som jeg selv har været med til at sammensætte  Ikke at forglemme at byens absolutte bedste pizzaer også kan købes hos Forni's, samt en kanon tapas mv"

- Charlotte Thyrkeen Jensen

★★★★★

"Vi har lige holdt en lille guldbryllupsfest med 18 voksne og 2 børn, selvfølgelig med mad fra Forni´s. Maden var fantastisk flot, velsmagende og rigelig - der var ikke sparet på noget . Christina og Giuseppe er altid glade og parat til at gøre alt hvad de kan for at vi bliver tilfredse - og det er lykkedes hver eneste gang. Stor tak og ros fra Mogens og Gerda"

- Gerda Strandsbjerg Petersen

Kontakt os for at høre nærmere om catering

Bestil mad her hos os til gode priser og sikre en velsmagende gastronomisk oplevelse for både dig og dine gæster. Vi sammensætter menuen i fællesskab med dig, så den passer lige til dine ønsker og behov. Kunne du tænke dig at høre mere om vores service af mad ud af huset, så er du til hver en tid velkommen til at kontakte os.

Vi kan kontaktes på telefon: 57 61 46 42 eller på mail: info@fornis.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt og aftaler nærmere om den pågældende diner transportable.

Giuseppe IVS

Tværalle 8, 4100 Ringsted

Telefon: 57 61 46 42

E-mail: info@fornis.dk


CVR: 37247782

Åbningstider

​Vi har åbent:​

​Mandag til fredag 16.00 - 20.30

Lørdag og søndag afhænger af aktiviteterne i hallen.

banner_gul_99x32